Hilton CG jedan od najljepših u Evropi

Bez autora
Nov 16 2016

Čelnici lanca "Hilton" veoma su zadovoljni hotelom u Podgorici, njegovim enterijerskim rješenjima, opremom, eksterijerom, ali i dodatnim sadržajima koji nijesu uobičajeni za hotele u njihovom lancu. To je doprinjelo da ga okvalifikuju jednim od najljepših "Hiltona" u Evropi. Vlasnik firme "Normal Company", Žarko Burić, kazao je da je prvobitni plan bio da se u hotel "Hilton" u Podgorici investiraju 44 miliona eura, ali da je prilikom opremanja hotelskog enterijera došlo do neplaniranih troškova, pa je ukupna investicija na kraju iznosila 47 miliona eura, od kojih su, kako je pojasnio, značajna sredstva obezbijeđena iz kredita Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Hilton CG jedan od najljepših u EvropiČelnici lanca "Hilton" veoma su zadovoljni hotelom u Podgorici, njegovim enterijerskim rješenjima, opremom, eksterijerom, ali i dodatnim sadržajima koji nijesu uobičajeni za hotele u njihovom lancu. To je doprinjelo da ga okvalifikuju jednim od najljepših "Hiltona" u Evropi.

Vlasnik firme "Normal Company", Žarko Burić, kazao je da je prvobitni plan bio da se u hotel "Hilton" u Podgorici investiraju 44 miliona eura, ali da je prilikom opremanja hotelskog enterijera došlo do neplaniranih troškova, pa je ukupna investicija na kraju iznosila 47 miliona eura, od kojih su, kako je pojasnio, značajna sredstva obezbijeđena iz kredita Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

"Ovo je jedna od najuspješnijih privatizacija u Crnoj Gori, imajući u vidu da je u izgradnju hotela investirano skoro tri puta više nego što su bile obaveze prema Ugovoru o privatizaciji. Ujedno, puštanjem u rad hotela 'Hilton' otvoreno je 155 novih radnih mjesta”, rekao je Burić Portalu Analitika, navodeći da su čelnici lanca "Hilton" podgorički hotel okvalifikovali jednim od najljepših u Evropi.

On je rekao da je podgorički "Hilton" drugi sa pet zvjezdica na Balkanu, i najveća investicija ovog tipa u posljednjih 11 godina, odnosno od izgradnje "Splpendida".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik