Gradi se hotel u centru Budve

Bez autora
Dec 27 2016

Budvanska kompanija "Zeta film", koja je u većinskom vlasništvu biznismena Branislava Mićunovića, dobila je od Ministarstva održivog razvoja dozvolu za gradnju kondo hotela u centru Budve. Predviđeno je da taj hotelski objekat ima pet zvjezdica, prizemlje i deset spratova. Ukupna bruto građevinska površina objekta iznosi 15,1 hiljada kvadrata, od čega je površina nadzemnog dijela 10,9 hiljada, a prizemlja 953 kvadrata, piše u rješenju Ministarstva. Prema podacima Centralne depozitarne agencije, Mićunović je vlasnik 52,5 odsto "Zeta filma" i predsjednik je borda kompanije, dok izvršni direktor Predrag Mićunović posjeduje 27,9 odsto akcija. Kiparska of šor firma "Augista" kupila je 2004. godine 51 odsto "Zeta filma" za milion eura. Krajem 2014. godine odlukom Savjeta za privatizaciju "Zeta film" dobija pravo svojine na dvije parcele ukupne površine 3.600 kvadrata u centru Budve. Tada je konstatovano da je "Zeta film" u potpunosti privatizovan i da je plaćena tržišna naknada za obje parcele.

Gradi se hotel u centru BudveBudvanska kompanija "Zeta film", koja je u većinskom vlasništvu biznismena Branislava Mićunovića, dobila je od Ministarstva održivog razvoja dozvolu za gradnju kondo hotela u centru Budve.

Predviđeno je da taj hotelski objekat ima pet zvjezdica, prizemlje i deset spratova.

"Ukupna bruto građevinska površina objekta iznosi 15,1 hiljada kvadrata, od čega je površina nadzemnog dijela 10,9 hiljada, a prizemlja 953 kvadrata", piše u rješenju Ministarstva.

Prema podacima Centralne depozitarne agencije, Mićunović je vlasnik 52,5 odsto "Zeta filma" i predsjednik je borda kompanije, dok izvršni direktor Predrag Mićunović posjeduje 27,9 odsto akcija. 

Kiparska of šor firma "Augista" kupila je 2004. godine 51 odsto "Zeta filma" za milion eura. Krajem 2014. godine odlukom Savjeta za privatizaciju "Zeta film" dobija pravo svojine na dvije parcele ukupne površine 3.600 kvadrata u centru Budve. Tada je konstatovano da je "Zeta film" u potpunosti privatizovan i da je plaćena tržišna naknada za obje parcele.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik