Iza Vodovoda godina uspješnog poslovanja

Bez autora
Jan 18 2017

Preduzeće "Vodovod" uspješno je poslovalo prethodne godine, kako u tehničkom tako i u ekonomskom pogledu, rekla je direktorica "Vodovoda" Branka Trninić, na prijemu koji je juče organizovan za novinare u ovom preduzeću. Što se tehničkog dijela tiče, svi potrošači su bili uredno snabdjeveni dovoljnim količinama higijenski ispravne vode. Uspjeli smo da isplatimo plate i naknade zaposlenima, ali i da platimo račune prema državi i dobavljačima. Uredno smo vraćali i dva velika kredita koja imamo za projekat KFNj banke i projekat svjetske banke, rekla je Trninićeva. Dodala je da su uložili 5,4 miliona maraka u izgradnju 25 kilometara vodovodne mreže, te opremili 12 mjernih mjesta na ovoj mreži. U sistem je uspješno implementiran i veliki podsistem Tunjice, kojim smo riješili problem Vidića česme. Sproveli smo velike akcije indentifikacije naših potrošača, pogotovo na rubnim područjima, rekla je Trninićeva.

Iza Vodovoda godina uspješnog poslovanjaPreduzeće "Vodovod" uspješno je poslovalo prethodne godine, kako u tehničkom tako i u ekonomskom pogledu, rekla je direktorica "Vodovoda" Branka Trninić, na prijemu koji je juče organizovan za novinare u ovom preduzeću.

- Što se tehničkog dijela tiče, svi potrošači su bili uredno snabdjeveni dovoljnim količinama higijenski ispravne vode. Uspjeli smo da isplatimo plate i naknade zaposlenima, ali i da platimo račune prema državi i dobavljačima. Uredno smo vraćali i dva velika kredita koja imamo za projekat KFNj banke i projekat svjetske banke - rekla je Trninićeva.

Dodala je da su uložili 5,4 miliona maraka u izgradnju 25 kilometara vodovodne mreže, te opremili 12 mjernih mjesta na ovoj mreži.

- U sistem je uspješno implementiran i veliki podsistem Tunjice, kojim smo riješili problem Vidića česme. Sproveli smo velike akcije indentifikacije naših potrošača, pogotovo na rubnim područjima - rekla je Trninićeva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik