Veliki potencijal za razvoj ekonomske saradnje Srbije i Gruzije

Bez autora
Jan 19 2017

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Davosu sa predsednikom Vlade Gruzije Georgijem Kvirikašvilijem, sa kojim je razgovarao o odnosima dveju zemalja, ekonomskoj saradnji i investicijama. Premijer Vučić je istakao da je ekonomska razmena na niskom nivou, s obzirom na potencijale dveju zemalja, i da je neophodno raditi na njenom jačanju. On je naglasio da su turistički potencijali Srbije i Gruzije veoma veliki i da bi otvaranje nove avio-linije Beograd–Tbilisi doprinelo jačanju turizma, dodajući da bi trebalo raditi i na ubrzanom završetku bezviznog režima za građane Gruzije. Premijer Vučić je uputio poziv gruzijskom kolegi da poseti Srbiju sa privrednom delegacijom, kako bi bile razmotrene mogućnosti investiranja u obe zemlje.

Veliki potencijal za razvoj ekonomske saradnje Srbije i GruzijePredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Davosu sa predsednikom Vlade Gruzije Georgijem Kvirikašvilijem, sa kojim je razgovarao o odnosima dveju zemalja, ekonomskoj saradnji i investicijama.

Premijer Vučić je istakao da je ekonomska razmena na niskom nivou, s obzirom na potencijale dveju zemalja, i da je neophodno raditi na njenom jačanju.

On je naglasio da su turistički potencijali Srbije i Gruzije veoma veliki i da bi otvaranje nove avio-linije Beograd–Tbilisi doprinelo jačanju turizma, dodajući da bi trebalo raditi i na ubrzanom završetku bezviznog režima za građane Gruzije.

Premijer Vučić je uputio poziv gruzijskom kolegi da poseti Srbiju sa privrednom delegacijom, kako bi bile razmotrene mogućnosti investiranja u obe zemlje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik