Budva: Sajam turizma

Bez autora
Apr 20 2017

Međunarodna turistička berza i sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, Metubes, biće održana od 20. do 23. aprila u Budvi. Metubes okuplja najvažnije nosioce turističke privrede na jednom mjestu i sveobuhvatno prezentuje ukupnu aktuelnu turističku ponudu. Crna Gora postaje značajno emitivno tržište, pa će osim domaće ponude biti predstavljeni i turistički potencijali drugih destinacija.Sajam turizma, najznačajnija turistička manifestacija u zemlji, prepoznat je kao uspješna poslovna platforma koja više od dvije decenije sa izlagačima gradi partnerske odnose, a uspješnu tradiciju organizovanja potkrepljuje potrebom da se ponuda i tražnja na turističkom tržištu susretnu u realnom vremenu i ambijentu pružanja usluge.

Budva: Sajam turizmaMeđunarodna turistička berza i sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, Metubes, biće održana od 20. do 23. aprila u Budvi.

Metubes okuplja najvažnije nosioce turističke privrede na jednom mjestu i sveobuhvatno prezentuje ukupnu aktuelnu turističku ponudu.

Kako se navodi na sajtu Jadranskog sajma, Crna Gora postaje značajno emitivno tržište, pa će osim domaće ponude biti predstavljeni i turistički potencijali drugih destinacija.

“Sajam turizma, najznačajnija turistička manifestacija u zemlji, prepoznat je kao uspješna poslovna platforma koja više od dvije decenije sa izlagačima gradi partnerske odnose, a uspješnu tradiciju organizovanja potkrepljuje potrebom da se ponuda i tražnja na turističkom tržištu susretnu u realnom vremenu i ambijentu pružanja usluge”, navodi se u saopštenju.

Tu specijalizovanu sajamsku manifestaciju, kako je ocijenjeno, upotpunjuje vrlo važan segment opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, spa i wellness centre, kazina i igraonice.

“Neizostavna je ponuda pratećih djelatnosti koje su u funkciji turizma kao što su obrazovne institucije, softverske kompanije, medijske kuće, telekomunikacijiske ustanove, agencije za zapošljavanje u turizmu”, dodaje se u saopštenju.

Paralelno sa Metubesom, organizovaće se i Sajam hrane.

“Kvalitetu manifestacije će doprinijeti i raznovrsni tematski događaji poslovnog i zabavnog karaktera u saradnji sa stručnim udruženjima i afirmisanim profesionalcima”, zaključuje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik