Novi natječaj za prodaju Merkur trgovine

Bez autora
Mar 19 2017

Stečajna upraviteljica Merkura raspisala je novi poziv za kupnju Merkur trgovine. Kako prošli put za početnu cijenu od 28,55 milijuna eura nije stigla nijedna ponuda, ovaj put početna cijena nije navedena. Protekli puta interes je pokazivao Pevec koji se kasnije povukao iz utrke. Nakon što je Pevecu onemogućeno da napravi dubinsko snimanje, limitiran mu je opseg dokumentacije i informacija, Pevec je privremeno prekinuo sudjelovanje u tom procesu. Rok za dostavu ponuda istječe 20. travnja. Sinoć je pak istekao rok za iskazivanje interesa za Merkurove trgovine u vlasništvu Hete. Merkur trgovina unajmljuje trgovačke centre u kojima posluje, a njih 13 od 23 je u vlasništvu Heta Asset Resolutiona. Nije poznato koliko je ponuda stiglo na ovaj natječaj.

Novi natječaj za prodaju Merkur trgovineStečajna upraviteljica Merkura raspisala je novi poziv za kupnju Merkur trgovine.

Kako prošli put za početnu cijenu od 28,55 milijuna eura nije stigla nijedna ponuda, ovaj put početna cijena nije navedena. Protekli puta interes je pokazivao Pevec koji se kasnije povukao iz utrke. Nakon što je Pevecu onemogućeno da napravi dubinsko snimanje, limitiran mu je opseg dokumentacije i informacija, Pevec je privremeno prekinuo sudjelovanje u tom procesu.

Rok za dostavu ponuda istječe 20. travnja. 

Sinoć je pak istekao rok za iskazivanje interesa za Merkurove trgovine u vlasništvu Hete. Merkur trgovina unajmljuje trgovačke centre u kojima posluje, a njih 13 od 23 je u vlasništvu Heta Asset Resolutiona. Nije poznato koliko je ponuda stiglo na ovaj natječaj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik