3. Sajam vina - Beowine

Bez autora
Feb 23 2012

Treći Sajam vina biće održan od 23. do 26. februara 2012. godine na Beogradskom sajmu. Jedna od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji - proizvodnja i distribucija vina, predstavlja se od 2010. godine na Beogradskom sajmu.Pored domaćih vinara na Sajmu će učestvovati i regionalni i svetski poznati proizvođači vina, a ova manifestacija intenzivno promoviše i vinski turizam. Održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposećenijih sajmova, jasno govori o značaju ovog događaja i u turističkoj privredi.

3. Sajam vina - BeowineTreći Sajam vina biće održan od 23. do 26. februara 2012. godine na Beogradskom sajmu.

Jedna od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji - proizvodnja i distribucija vina, predstavlja se od 2010. godine na Beogradskom sajmu. Pored domaćih vinara na Sajmu će učestvovati i regionalni i svetski poznati proizvođači vina, a ova manifestacija intenzivno promoviše i vinski turizam.

Održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposećenijih sajmova, jasno govori o značaju ovog događaja i u turističkoj privredi.

Na jednom mestu predstavljaju se najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje distribuiraju ovo “piće bogova”. Posetioci će na ovoj manifestaciji moći da se upoznaju i sa kompletnom opremom za vinogradarstvo i vinarstvo.

Organizatori Sajma vina nastoje da neka dešavanja postanu zaštitni znak ove manifestacije. Svake godine održava se nekoliko takmičenja: za najbolje domaće vino, za najbolje vino Sajma i takmičenje somelijera. Aukcijska prodaja vina jedan je od nezaobilaznih segmenata ove smotre, a na štandovima izlagača svakodnevno će se organizovati i brojne degustacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik