Bezbedno pod oblakom

Bez autora
Feb 06 2011

Aplikacija Microsoft office njeb dostupna je i na srpskom jeziku, kao u još 149 zemlja. Aplikacija je zamišljena kao mrežna podrška programu Microsoft Office i omogućava korisnicima da pristupaju dokumentima iz ponude Office, rade s njima i dele ih sa drugim korisnicima putem interneta.Office Njeb je ključni deo strategije Microsoft Cloud. Više od 90 odsto dokumenata koji se čuvaju na Njindonjs Live SkyDriveu prvo je kreirano uz pomoć Office na personalnim računarima, što je jedan od razloga zbog kojih je Microsoft odlučio da obezbedi čuvanje dokumenata u „oblaku“.

Bezbedno pod oblakomAplikacija Microsoft office njeb dostupna je i na srpskom jeziku, kao u još 149 zemlja.

Aplikacija je zamišljena kao mrežna podrška programu Microsoft Office i omogućava korisnicima da pristupaju dokumentima iz ponude Office, rade s njima i dele ih sa drugim korisnicima putem interneta.

Office Njeb je ključni deo strategije Microsoft Cloud. Više od 90 odsto dokumenata koji se čuvaju na Njindonjs Live SkyDriveu prvo je kreirano uz pomoć Office na personalnim računarima, što je jedan od razloga zbog kojih je Microsoft odlučio da obezbedi čuvanje dokumenata u „oblaku“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik