Diana Dragutinović ekonomska ličnost godine

Bez autora
Dec 12 2010

Ministarka finansija Srbije Diana Dragutinović dobila je nagradu Ekonomist medija grupe za ekonomsku ličnost godine u Srbiji. Dragutinovićeva je pri uručenju kazala da će nastaviti „tihu“ sistematičnost i rad na poboljšavanju fiskalne politike u Srbiji.U konkurenciji za ličnost godine bili su i šef MMF za Srbiju Albert Jeger, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac. Takođe, po izboru Ekonomist medija grupe, kompanija - biznis lider godine je Telekom Srbija, a nagradu za društveno odgovorno poslovanje je dobio projekat Telenora „Društveni klub za decu i mlade sa smetnjama u ravoju“.

Diana Dragutinović ekonomska ličnost godineMinistarka finansija Srbije Diana Dragutinović dobila je nagradu Ekonomist medija grupe za ekonomsku ličnost godine u Srbiji.

Dragutinovićeva je pri uručenju kazala da će nastaviti „tihu“ sistematičnost i rad na poboljšavanju fiskalne politike u Srbiji.

U konkurenciji za ličnost godine bili su i šef MMF za Srbiju Albert Jeger, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac.

Takođe, po izboru Ekonomist medija grupe, kompanija - biznis lider godine je Telekom Srbija, a nagradu za društveno odgovorno poslovanje je dobio projekat Telenora „Društveni klub za decu i mlade sa smetnjama u ravoju“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik