Dodela priznanja “Moj izbor”

Bez autora
Dec 14 2010

Privredna komora Beograda, Udruženje ugostiteljstva i turizma Vas poziva da prisustvujete dodeli Priznanja potrošača Srbije “Moj izbor”, u organizaciji Udruženja “Moja Srbija”, koje će biti održana u utorak, 14. decembra 2010. godine, u Privrednoj komori Beograda."Moj izbor" je priznanje za najpopularniji proizvod u kategoriji u kojoj je nominovan. Ovo priznanje dodeljuje udruženje građana "Moja Srbija" na osnovu glasova potrošača. Cilj priznanja "Moj izbor" je da pokaže koji su to proizvodi kojima građani naše zemlje poklanjaju najviše poverenja i koje smatraju vrednim prve pozicije u okviru njihove kategorije.

Dodela priznanja “Moj izbor”Privredna komora Beograda, Udruženje ugostiteljstva i turizma Vas poziva da prisustvujete dodeli Priznanja potrošača Srbije “Moj izbor”, u organizaciji Udruženja “Moja Srbija”, koje će biti održana u utorak, 14. decembra 2010. godine, u Privrednoj komori Beograda.

"Moj izbor" je priznanje za najpopularniji proizvod u kategoriji u kojoj je nominovan. Ovo priznanje dodeljuje udruženje građana "Moja Srbija" na osnovu glasova potrošača. Cilj priznanja "Moj izbor" je da pokaže koji su to proizvodi kojima građani naše zemlje poklanjaju najviše poverenja i koje smatraju vrednim prve pozicije u okviru njihove kategorije.

Na svečanoj prezentaciji rezultata ankete realizovane u 20 najvećih gradova Srbije, biće dodeljena priznanja pobednicima u 16. definisanih kategorija. Pored toga, biće dodeljene nagrade za najomiljeniji domaći proizvod i za najomiljenijeg domaćeg proizvođača.

Na svečanu  dodelu priznanja su pozvani predstavnici dobitnika priznanja, kao i druge zvanice iz sveta privrede, državnih i međunarodnih organizacija i medija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik