Na proleće nove linije, do evropskih gradova i nazad za 100 evra

Bez autora
Feb 06 2011

Kada je avio-saobraćaj u pitanju, građani Srbije će od ovog leta imati na raspolaganju mnoge nove destinacije do evropskih, ali i svetskih metropola. Od aprila je moguće po povoljnim cenama, nižim od 100 evra, otputovati u Ajndhoven, Minhen, Geteborg, Forli. Od leta će, posle gotovo 20 godina, biti moguće direktnim letom otputovati preko okeana. Mađarski “Viz er”, prema najavama, saobraćaće od 1. aprila dva puta sedmično do Ajndhovena, dok će linije za Minhen i Stokholm biti otvorene od 3. aprila. Nova kompanija na srpskom nebu je i “Iglz erlajnz”, lou kost avio-kompanija iz Italije koja će saobraćati na relaciji Beograd-Forli dva puta nedeljno, sredom i subotom od 13. aprila do 29. oktobra. Hrvatska kompanija “Kroacija erlajnz” leteće dva puta nedeljno na liniji Beograd-Dubrovnik, ponedeljkom i sredom od 20. juna do 7. septembra.

Na proleće nove linije, do evropskih gradova i nazad za 100 evraKada je avio-saobraćaj u pitanju, građani Srbije će od ovog leta imati na raspolaganju mnoge nove destinacije do evropskih, ali i svetskih metropola.

Od aprila je moguće po povoljnim cenama, nižim od 100 evra, otputovati u Ajndhoven, Minhen, Geteborg, Forli. Od leta će, posle gotovo 20 godina, biti moguće direktnim letom otputovati preko okeana.

Mađarski “Viz er”, prema najavama, saobraćaće od 1. aprila dva puta sedmično do Ajndhovena, dok će linije za Minhen i Stokholm biti otvorene od 3. aprila. Nova kompanija na srpskom nebu je i “Iglz erlajnz”, lou kost avio-kompanija iz Italije koja će saobraćati na relaciji Beograd-Forli dva puta nedeljno, sredom i subotom od 13. aprila do 29. oktobra. Hrvatska kompanija “Kroacija erlajnz” leteće dva puta nedeljno na liniji Beograd-Dubrovnik, ponedeljkom i sredom od 20. juna do 7. septembra.

Kada su čarter letovi u pitanju, američka avio-kompanija “Rajan internešenel ervejz” zainteresovana je da obavlja letove iz Beograda do Čikaga, preko Toronta. Prvi let američka kompanija trebalo bi da ima 3. juna, a poslednji 29. oktobra. Kompanija koja je dobile dozvolu za čarter letove u letnjem redu letenja, a koji počinje od 31. marta, jeste “Nesma erlajnz”, avio-kompanija iz Egipta.

Leteće ponedeljkom i petkom Hurgada-Beograd-Hurgada od 18. aprila do 4. novembra, a dozvolu je dobila i egipatska kompanija “Lotus er” koja će na tro relaciji leteti ponedeljkom i četvrtkom od 23. maja do 31. oktobra, a na liniji Šarm el Šeik - Beograd utorkom i petkom od 10. juna do 23. septembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik