Na pumpama NIS-a niže cene motornih ulja za poljoprivredu

Bez autora
Feb 28 2011

U cilju podrške poljoprivredi kao strateškoj grani privrede, Naftna industrija Srbije (NIS) je odlučila da za predstojeću setvu snizi maloprodajne cene motornih ulja Nisotec koja se koriste u poljoprivredi.U periodu od 1. marta do 3. aprila 2011. godine, na svim benzinskim stanicama NIS-a moći će da se kupe proizvodi iz grupe Nisotec Universal, Nisotec dizel S3, Nisotec Agro HT, Nisotec Traktol 80, Nisotec 2T i grupa Nisotec hidrol po sniženim cenama.

Na pumpama NIS-a niže cene motornih ulja za poljoprivreduU cilju podrške poljoprivredi kao strateškoj grani privrede, Naftna industrija Srbije (NIS) je odlučila da za predstojeću setvu snizi maloprodajne cene motornih ulja Nisotec koja se koriste u poljoprivredi.

U periodu od 1. marta do 3. aprila 2011. godine,  na svim benzinskim stanicama NIS-a moći će da se kupe proizvodi iz grupe Nisotec Universal, Nisotec dizel S3, Nisotec Agro HT, Nisotec Traktol 80, Nisotec 2T i grupa Nisotec hidrol po sniženim cenama.

NIS namerava da i dalje prati potrebe svojih potrošača i sa njima gradi partnerski odnos, tako da su, nakon završetka prolećnih poljoprivrednih radova, u planu nove povoljnosti kada su u pitanju Nisotec ulja i tehničke tečnosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik