NCR otvorio informacioni centar u Beogradu

Bez autora
Feb 22 2012

Jedan od najsavremenijih operativnih i informacionih centara NCR korporacije, svetskog tehnološkog lidera u pružanju visokokvalitetne i stručne podrške kompanijama iz različitih industrija, danas je svečano otvoren u Beogradu. Ukupna vrednost investicije iznosi 3,8 miliona evra, a planirano je zapošljavanje oko 300 visokoobrazovanih stručnjaka. Kompanija NCR je svoju investiciju realizovala kroz Program finansijske podrške investicionim projektima u Srbiji, a u partnerstvu sa Vladom Srbije i njenim agencijama. NCR Centar za tehnološku podršku se nalazi u ekskluzivnom poslovno-stambenom kompleksu "SavoGrad" na Novom Beogradu i zauzima površinu od 2.790 kvadratnih metara. Lociran u takozvanoj pametnoj zgradi, ovaj centar je opremljen najmodernijom informacionom opremom i tehnologijom koja omogućava da na najbolji način pruži podršku i odgovori raznolikim potrebama svojih klijenata širom Evrope koje čine vodeće kompanije iz oblasti bankarstva, trgovine, telekomunikacija, turizma i ugostiteljstva.

NCR otvorio informacioni centar u BeograduJedan od najsavremenijih operativnih i informacionih centara NCR korporacije, svetskog tehnološkog lidera u pružanju visokokvalitetne i stručne podrške kompanijama iz različitih industrija, danas je svečano otvoren u Beogradu.

Ukupna vrednost investicije iznosi 3,8 miliona evra, a planirano je zapošljavanje oko 300 visokoobrazovanih stručnjaka. Kompanija NCR je svoju investiciju realizovala kroz Program finansijske podrške investicionim projektima u Srbiji, a u partnerstvu sa Vladom Srbije i njenim agencijama.

NCR Centar za tehnološku podršku se nalazi u ekskluzivnom poslovno-stambenom kompleksu "SavoGrad" na Novom Beogradu i zauzima površinu od 2.790 kvadratnih metara. Lociran u takozvanoj pametnoj zgradi, ovaj centar je opremljen najmodernijom informacionom opremom i tehnologijom koja omogućava da na najbolji način pruži podršku i odgovori raznolikim potrebama svojih klijenata širom Evrope koje čine vodeće kompanije iz oblasti bankarstva, trgovine, telekomunikacija, turizma i ugostiteljstva.

Visokoobučeno osoblje će podržavati rad NCR inženjera koje rade širom Evrope, kao i rad NCR-ovog internog IT evropskog centra za jezike koristeći softver specijalizovan za te usluge. Centar će pružati podršku na devet jezika i to na holandskom, engleskom, francuskom, nemačkom, grčkom, mađarskom, italijanskom, španskom i turskom, uz mogućnost uključivanja i nekih dodatnih jezika.

Takođe, na istoj lokaciji se nalazi i Centar za obuku NCR Univerziteta. U njemu će biti vršena obuka NCR saradnika i partnera  u oblasti sticanja veština i upoznavanja sa procesima i alatima za pružanje podrške NCR klijentima širom sveta.

NCR je prisutan širom sveta i ima preko 23 hiljade zaposlenih, koji su zaključno sa 31. decembrom 2011. ostvarili prihod od 5,44 milijarde dolara. Centrala kompanije se nalazi u gradu Dulut, blizu Atlante, u državi Džordžija u SAD-u.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik