Niže cijene avio-karata

Bez autora
Mar 06 2011

Montenegro Airlines je ponudio povoljnije cijene karata u periodu van glavne ljetne turističke sezone, a hotelijeri su najavili da će sniziti cijene svojih usluga u tom razdoblju i otvoriti hotele ranije nego što je bila praksa prethodnih godina. Naj taj način će se omogućiti kreiranje paket aranžmana koji će produžiti sezonu, zaključeno je na sastanku predstavnika Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore i turističkog sektora. Nakon sastanka je najavljeno da će novi paket aranžmani biti predstavljeni na sajmu turizma u Berlinu koji počinje 9. marta. NTO i turističke agencije će preko svojih kanala promocije poslati ponudu novog paket aranžmana kako bi animirali što veći broj potencijalnih turista. Iz Nacionalne kompanije Montenegro Airlines su izrazili spremnost na povećanju broja letova i uspostavljanju vazdušnih mostova sa drugim destinacijama ukoliko se za to ukaže potreba.

Niže cijene avio-karataMontenegro Airlines je ponudio povoljnije cijene karata u periodu van glavne ljetne turističke sezone, a hotelijeri su najavili da će sniziti cijene svojih usluga u tom razdoblju i otvoriti hotele ranije nego što je bila praksa prethodnih godina.

Naj taj način će se omogućiti kreiranje paket aranžmana koji će produžiti sezonu, zaključeno je na sastanku predstavnika Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore i turističkog sektora.

Nakon sastanka je najavljeno da će novi paket aranžmani biti predstavljeni na sajmu turizma u Berlinu koji počinje 9. marta.

NTO i turističke agencije će, kako je saopšteno, preko svojih kanala promocije poslati ponudu novog paket aranžmana kako bi animirali što veći broj potencijalnih turista. Iz Nacionalne kompanije Montenegro Airlines su izrazili spremnost na povećanju broja letova i uspostavljanju vazdušnih mostova sa drugim destinacijama ukoliko se za to ukaže potreba.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik