Od 20. decembra počinje primena dva nova Pravilnika o visinama naknade APR

Bez autora
Dec 14 2010

U Službenom glasniku RS br. 94/2010 od 10. decembra 2010. godine objavljen je Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o visini naknade za usluge koje pruža Agencija za privredne registre u okviru Registra finansijskog lizinga.U istom broju objavljen je i Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o visini naknade za usluge koje pruža APR u okviru Registra založnog prava na pokretnim stvarima i pravima. Pravilnici počinju da se primenjuju od 20. decembra 2010. godine.

Od 20. decembra počinje primenja dva nova Pravilnika o visinama naknade za usluge koje pruža APRU Službenom glasniku RS br. 94/2010 od 10. decembra 2010. godine objavljen je Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o visini naknade za usluge koje pruža Agencija za privredne registre u okviru Registra finansijskog lizinga.

U istom broju objavljen je i Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o visini naknade za usluge koje pruža APR u okviru Registra založnog prava na pokretnim stvarima i pravima. Pravilnici počinju da se primenjuju od 20. decembra 2010. godine.

Oba Pravilnika su objavljena u celini u odeljku Propisi, a visinu naknade možete pogledati i u odeljku Naknade u Registru zaloge i Registru lizinga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik