"Podrška preduzetništvu na vašem pragu"

Bez autora
Feb 23 2012

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja Vlade Republike Srbije organizavaće prvu u nizu manifestacija "Podrška preduzetništvu na vašem pragu", u četvrtak, 23. februara 2012. godine u hotelu "Petrus" u Paraćinu.Cilj manifestacije, koju Ministarstvo organizuje uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje, jeste približavanje republičkih institucija lokalnoj sredini, pri čemu će predstavnici ustanova koje podržavaju razvoj preduzetništva, malih i srednjih preduzeća upoznati bliže javnost sa planovima i programima države.

"Podrška preduzetništvu na vašem pragu"Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja Vlade Republike Srbije organizavaće prvu u nizu manifestacija "Podrška preduzetništvu na vašem pragu", u četvrtak, 23. februara 2012. godine u hotelu "Petrus" u Paraćinu.

Cilj manifestacije, koju Ministarstvo organizuje uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje, jeste približavanje republičkih institucija lokalnoj sredini, pri čemu će predstavnici ustanova koje podržavaju razvoj preduzetništva, malih i srednjih preduzeća upoznati bliže javnost sa planovima i programima države.

Predstavnici kompanija i građani moći će da dobiju sve neophodne informacije o programima, merama, uslugama, kreditima, subvencijama, podsticajima i projektima iz oblasti podrške privredi i ekonomiji.

Na ovom skupu govoriće državni sekretar za regionalni razvoj Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Dragijana Radonjić-Petrović, direktor Agencije za privredne registre Zvonko Obradović, direktor Fonda za razvoj Slađana Backović, zamenik direktora SIEPA Goran Džafić i pomoćnik predsednika opštine Paraćin i predsednik Lokalnog saveta za zapošljavanje Dalibor Mitić.

Nakon ove manifestacije biće održan i okrugli sto na kojem će predstavnici ovih institucija razgovarati sa preduzetnicima i predstaviti im mere podrške privredi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik