Pravi damski miš: Gigabyte GM-M7800S

Bez autora
Apr 08 2010

Gigabyte GM-M7800S je konceptualno zanimljiv miš koji ima šta da kaže i posebno da pokaže, a prvenstveno je namenjen damama. Retko kada imamo priliku da se družimo sa neobičnim perifernim uređajima, naročito sa onim potpisanim od strane proizvođača koji bar na "prvi pogled" ne pripadaju toj priči.Takav je slučaj sa kompanijom Gigabyte, koja je rešila da se oproba u kreiranju "fancy" periferija i kako stvari stoje ima velike šanse da u tome uspe. O tome najbolje govori njihova vizija miša za lepšu polovinu, napravljenog od pozlate, kože i verovali ili ne Swarovski kristala.

Pravi damski miš: Gigabyte GM-M7800SGigabyte GM-M7800S je konceptualno zanimljiv miš koji ima šta da kaže i posebno da pokaže, a prvenstveno je namenjen damama.

Retko kada imamo priliku da se družimo sa neobičnim perifernim uređajima, naročito sa onim potpisanim od strane proizvođača koji bar na "prvi pogled" ne pripadaju toj priči.

Takav je slučaj sa kompanijom Gigabyte, koja je rešila da se oproba u kreiranju "fancy" periferija i kako stvari stoje ima velike šanse da u tome uspe. O tome najbolje govori njihova vizija miša za lepšu polovinu, napravljenog od pozlate, kože i verovali ili ne Swarovski kristala.

Iako namenjen ženama, ovaj komad hardvera ima i malo muške krvi. Kada to kažemo prvenstveno mislimo na laser visoke preciznosti i izuzetnu pokretljivost na svim vrstama podloga. Kvalitet izrade koji prati GM-M7800S je za svaku pohvalu i vidi se na svakom koraku da se proizvođač potrudio da na najbolji način spoji sve kvalitete koje donosi koža, kristali i pozlata. U dizajnerskom smislu testirani dosta podseća na VX Nano, ali je od njega neznatno viši i daleko lakši.

Sve na mišu je podređeno eleganciji - od najsitnijih detalja do položaja senzora i odabira malog prijemnika. Ipak, nije sve baš savršeno. Taster za manipulisanje rezolucijom je skoro pa potpuno stopljen sa površinom miša. Takođe, skrol je pretvrd i guma od koje je napravljen točkić se suviše lepi za prste, a to automatski sa sobom povlači zahtevnije održavanja.

Gigabyte GM-M7800S kao izvor energije koristi dve AAA baterije, koje pružaju solidnu radnu autonomiju od nekoliko meseci. U pakovanju dolazi sa malom torbicom koja podseća na mini ženski neseser, pa drage naše dame ako nemate gde da smestite vašu šminku, evo rešenja. Gigabyte GM-M7800S je konceptualno zanimljiv miš koji ima šta da kaže i posebno da pokaže.

Plus: dizajn, upotrebljeni materijali
Plus: pokretljivost, cenaž
Minus: skrol
Minus: taster za menjanje rezolucije

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik