Predat popunjen Upitnik

Bez autora
Dec 15 2010

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede dr Saša Dragin danas je predao popunjen Upitnik potpredsedniku Vlade zaduženom za Evropske integracije, g-dinu Đeliću, odnosno direktorki Kancelarije za evropske integracije, g-đi Delević.Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je direktno nadležno da da odgovore na pitanja iz tri poglavlja. Poglavlje XI – “Poljoprivreda i ruralni razvoj”, poglavlje XII – “Bezbednost hrane, veterinarska i fitosanitarna politika” i poglavlje XIII – “Ribarstvo”. Osim toga, u saradnji sa ostalim Ministarstvima, Ministarstvo poljoprivrede u još osam poglavlja daje odgovore na pitanja.

Predat popunjen UpitnikMinistar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede dr Saša Dragin danas je predao popunjen Upitnik potpredsedniku Vlade zaduženom za Evropske integracije, g-dinu Đeliću, odnosno direktorki Kancelarije za evropske integracije, g-đi Delević.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je direktno nadležno da da odgovore na pitanja iz tri poglavlja. Poglavlje XI – “Poljoprivreda i ruralni razvoj”, poglavlje XII – “Bezbednost hrane, veterinarska i fitosanitarna politika” i poglavlje XIII – “Ribarstvo”. Osim toga, u saradnji sa ostalim Ministarstvima, Ministarstvo poljoprivrede u još osam poglavlja daje odgovore na pitanja. Sve zajedno to je oko 340 osnovnih i negde oko 60 dodatnih pitanja što predstavljalo preko 1000 strana, sa Aneksima još i više.

Preko 200 ljudi iz Ministarstva poljoprivrede je radilo proteklih par nedelja na ispunjavanju pitanja iz ovog Upitnika. Ministarstvo poljoprivrede je prvo predalo popunjen Upitnik i ako je posao Ministarstva bio i najobimniji, čak 60 posto ukupnog zakonodavstva, koji treba da se usaglasi sa EU predstavlja onaj deo koji se tiče poljoprivrede. Generalno, ceo paket usaglašavanja propisa, kao i institucionalnog usaglašavanja sa EU u domenu  Ministarstva poljoprirede je izuzetno obiman.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik