Predstavljana American Express Gold Business Card

Bez autora
Jun 22 2011

Intesa Sanpaolo Card BH d.o.o danas je na pres-konferenciji u Sarajevu predstavila American Express Gold Business Card, novu karticu za pravne osobe na bh. tržištu, namijenjenu za bezgotovinsko plaćanje robe i usluga u BiH i inozemstvu. Na bh. tržište plasiran je jedinstven proizvod u sferi kartičarstva - American Express Gold Business Card. Ovo je kartica s odgođenim plaćanjem, namijenjena pravnim osobama koja za svoje uposlene traži izdavanje dodatnih kartica na njihovo ime. Do 30. septembra osiguran je promotivni period bez plaćanja članarine za dodatne korisnike za prvu godinu korištenja. American Express GNS odlučan je da u saradnji s Intesa Sanpaolo Card BH nastavi unapređenje proizvoda i usluga radi zadovoljavanja potreba klijenata te će i trgovine u kojima je omogućeno plaćanje American Express karticama imati lojalne i vrijedne klijente.

Predstavljana American Express Gold Business CardIntesa Sanpaolo Card BH d.o.o danas je na pres-konferenciji u Sarajevu predstavila American Express Gold Business Card, novu karticu za pravne osobe na bh. tržištu, namijenjenu za bezgotovinsko plaćanje robe i usluga u BiH i inozemstvu.

Sretni smo što smo na bh. tržište plasirali jedinstven proizvod u sferi kartičarstva - American Express Gold Business Card. Ovo je kartica s odgođenim plaćanjem, namijenjena pravnim osobama koja za svoje uposlene traži izdavanje dodatnih kartica na njihovo ime, kazao je direktor Intesa Sanpaolo Card BH d.o.o. Ivan Ketović.

Dodao je da je do 30. septembra osiguran promotivni period bez plaćanja članarine za dodatne korisnike za prvu godinu korištenja.

Ketović je naglasio da je American Express GNS odlučan da u saradnji s Intesa Sanpaolo Card BH nastavi unapređenje proizvoda i usluga radi zadovoljavanja potreba klijenata te će i trgovine u kojima je omogućeno plaćanje American Express karticama imati lojalne i vrijedne klijente.

American Express Gold Business Card može se koristiti za jednokratno plaćanje s beskamatnom odgodom do 40 dana na više miliona prodajnih mjesta u više od 200 zemalja, ili za obročno plaćanje bez kamata i naknada na prodajnim mjestima u Bosni Hercegovini.

Ketović je istaknuo da se putem Business Savings programa - programa uštede korisnicima, omogućuju značajni popusti i pogodnosti za kupovinu robe i usluga.

Bezbrižno i sigurno putovanje u inozemstvo, uz putno zdravstveno osiguranje još je jedna od prednosti American Express Gold Business kartica - korisnici su osigurani kod Bosna-Sunce osiguranja bez plaćanja dodatne naknade.

"Također korisnici su na putovanjima osigurani i od posljedica nesretnog slučaja, a kupovinom avionskih karata stiču pravo na osiguranje u slučaju kašnjenja ili gubitka prtljage i kašnjenje ili otkazivanje leta", istakao je Ketović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik