Prodati domeni Love.me i Kiss.me

Bez autora
Feb 06 2011

Domeni Love.me i Kiss.me prodati su na onlajn aukciji po ceni od 32 hiljade dolara, odnosno deset hiljada dolara u okviru Domen festa.Među atraktivnim domenima na drugoj aukciji, koja je počela u četvrtak i traje do 17. februara, našli su se i Miss.me, Want.me i Hate.me. ME domeni koriste se širom sveta. Među najpoznatijima je blog.me koji je najveći južnokorejski pretraživač portala Naver, kao i VK.me, najveća ruska društvena mreža.

Prodati domeni Love.me i Kiss.meDomeni Love.me i Kiss.me prodati su na onlajn aukciji po ceni od 32 hiljade dolara, odnosno deset hiljada dolara u okviru Domen festa.

Među atraktivnim domenima na drugoj aukciji, koja je počela u četvrtak i traje do 17. februara, našli su se i Miss.me, Want.me i Hate.me, prenosi portal Business Wire.

ME domeni koriste se širom sveta. Među najpoznatijima je blog.me koji je najveći južnokorejski pretraživač portala Naver, kao i VK.me, najveća ruska društvena mreža.

Izvršni direktor kompanije doMEn, Predrag Lešić, smatra da ti domeni specifičnim nastavkom stvaraju vrstu lične povezanosti između portala i njegovog korisnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik