Raspisan tender za drugu traku autoputa na obilaznici

Bez autora
Feb 22 2012

Putevi Srbije raspisali su danas tender za izgradnju druge trake autoputa na obilaznici oko Beograda, od petlje Dovanovci do "mosta 8" preko Save na sektorima B1, B2 i dela B3, u dužini od deset kilometara.Reč je o izgradnji levog kolozova od petalje Dobanovci do "mosta osam" preko Save odnosno dogradnji jednog dvosmesrnog kolovoza sa po jednom saobraćajnom trakom na dva jednosmeran kolovoza sa po dve saobraćajne trake.

Raspisan tender za drugu traku autoputa na obilazniciPutevi Srbije raspisali su danas tender za izgradnju druge trake autoputa na obilaznici oko Beograda, od petlje Dovanovci do "mosta 8" preko Save na sektorima B1, B2 i dela B3, u dužini od deset kilometara.

Reč je o izgradnji levog kolozova od petalje Dobanovci do "mosta osam" preko Save odnosno dogradnji jednog dvosmesrnog kolovoza sa po jednom saobraćajnom trakom na dva jednosmeran kolovoza sa po dve saobraćajne trake. Tender obuhvata preostale radove na "mostu 5", "mostu 6" i "mostu 7", dok "most 8" nije predmet ovog poziva.

Predviđeni rok za završetak radova je 365 kalendarskih dana.

Radovi će se finansirati sredstvima iz zajma Evropske investicione banke i sve ponude moraju imati garanciju u iznosu od 360.000 evra.

Ponude se moraju dostaviti najkasnije do 24. aprila 2012. godine, do 10 časova, nakon čega će biti otvorene.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik