Refinanciranje Podravke sa 100 mil. eura

Bez autora
Dec 14 2010

Uprava Podravke donijela odluku o refinanciranju Podravke zaduženjem u iznosu od 100 milijuna eura, a Nadzorni odbor je na današnjoj sjednici na tu odluku dao svoju suglasnost. Riječ je o dugoročnom sindiciranom kreditu u iznosu od 100 milijuna eura koji je namijenjen refinanciranju kratkoročnih postojećih obveza Podravke i utvrđen je s rokom otplate u trajanju od pet godina. Kredit će biti dobiven temeljem ugovora koji se sklapa sa Erste Group Bank AG, Erste&Steiermarkische bank, Zagrebačkom bankom, Privrednom bankom Zagreb, Societe General - Splitskom bankom, Raiffeisenbank Austria i Hrvatskom poštanskom bankom.

Refinanciranje Podravke sa 100 mil. euraUprava Podravke donijela odluku o refinanciranju Podravke zaduženjem u iznosu od 100 milijuna eura, a Nadzorni odbor je na današnjoj sjednici na tu odluku dao svoju suglasnost, navodi se u priopćenju Podravke objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

Riječ je o dugoročnom sindiciranom kreditu u iznosu od 100 milijuna eura koji je namijenjen refinanciranju kratkoročnih postojećih obveza Podravke i utvrđen je s rokom otplate u trajanju od pet godina.

Kredit će biti dobiven temeljem ugovora koji se sklapa sa Erste Group Bank AG, Erste&Steiermarkische bank, Zagrebačkom bankom, Privrednom bankom Zagreb, Societe General - Splitskom bankom, Raiffeisenbank Austria i Hrvatskom poštanskom bankom.

Na sjednici Nadzornog odbora usvojen je i Plan poslovanja grupe Podravka za 2011. godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik