Salonit Anhovo prodaje 2,9 posto Merkura

Bez autora
Dec 15 2010

Salonit Anhovo će preko javne dražbe prodavati 38.000 dionica Merkura koje je kao vjerovnik zaplijenio Merfinu. Dražba će se održati 22. prosinca u Kranju. Početna cijena za 2,9 posto Merkurovih dionica iznosi 2,185 milijuna eura. Salonit je još 19. listopada namjeravao provesti javnu dražbu za dionice Merkura zajedno s još nekim vjerovnicima, ali je tada otkazao prodaju svojeg paketa dionica. Sada slijedi druga poduzeća koja su financijski pomogla Merfinu u preuzimanju Merkura, ali im posuđeni novac nije podmiren te su proteklih mjeseci zaplijenili dionice slovenskog društva kojima su potraživanja bila osigurana.

Salonit Anhovo prodaje 2,9 posto MerkuraSalonit Anhovo će preko javne dražbe prodavati 38.000 dionica Merkura koje je kao vjerovnik zaplijenio Merfinu.

Dražba će se održati 22. prosinca u Kranju. Početna cijena za 2,9 posto Merkurovih dionica iznosi 2,185 milijuna eura.

Salonit je još 19. listopada namjeravao provesti javnu dražbu za dionice Merkura zajedno s još nekim vjerovnicima, ali je tada otkazao prodaju svojeg paketa dionica. Sada slijedi druga poduzeća koja su financijski pomogla Merfinu u preuzimanju Merkura, ali im posuđeni novac nije podmiren te su proteklih mjeseci zaplijenili dionice slovenskog društva kojima su potraživanja bila osigurana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik