Srbija Green Building Expo

Bez autora
Feb 23 2012

Srbija Green Building Expo je Međunarodna izložba i konferencija o održivoj gradnji. Održaće se prvi put u Srbiji od 23. do 25. februara 2012. godine u BelExpo Centru u Beogradu. Najnovija saznanja o ovoj oblasti na konferenciji će predstaviti preko 20 vodećih svetskih stručnjaka iz osam zemalja, a više od 40 izlagača prezentovaće na Sajmu moderne tendencije u zelenoj gradnji.Prvi Green Building Expo fokusiraće se na: arhitektonsko i inženjersko održivo projektovanje, energetsku efikasnost, energetsku analizu i sertifikaciju (LEED, DGNB), održive proizvode za zelenu gradnju i profesionalni softver i stručnu literaturu.

Srbija Green Building ExpoSrbija Green Building Expo je Međunarodna izložba i konferencija o održivoj gradnji.

Održaće se prvi put u Srbiji od 23. do 25. februara 2012. godine u BelExpo Centru u Beogradu.

Najnovija saznanja o ovoj oblasti na konferenciji će predstaviti preko 20 vodećih svetskih stručnjaka iz osam zemalja, a više od 40 izlagača prezentovaće na Sajmu moderne tendencije u zelenoj gradnji.

Prvi Green Building Expo fokusiraće se na: arhitektonsko i inženjersko održivo projektovanje, energetsku efikasnost, energetsku analizu i sertifikaciju (LEED, DGNB), održive proizvode za zelenu gradnju i profesionalni softver i stručnu literaturu.

Ideja Konferencije je da se okupe predstavnici svih međunarodnih standarda zelene gradnje, što je redak slučaj bilo gde u svetu. Tako će publika iz Srbije i regiona moći da se upozna sa zelenim standardima Velike Britanije, Nemačke, Francuske i SAD, a koji se primenjuju širom sveta.

Jedan od najuglednijih učesnika konferencije svakako će biti Džeri Judelson iz SAD. Jedan od pionira LEED standarda, autor je desetine knjiga i najpoznatiji predavač zelene gradnje u svetu.

Konferenciju će otvoriti ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Republike Srbije, Oliver Dulić, a zvanično su je podržali još Grad Beograd i Svetski savet zelene gradnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik