Vrijednost imovine manja za milion KM

Bez autora
Dec 14 2010

Skupština povjerilaca Drvno-industrijskog preduzeća (DIP) "Kozara" iz Kozarske Dubice donijela je odluku da vrijednost imovine preduzeća umanji za milion maraka. Povjerioci su na sjednici u ponedjeljak za 30. decembar zakazali sedmu licitaciju za prodaju imovine ove dubičke firme. Skupština povjerilaca je jednoglasno odlučila da se cjelokupna imovina preduzeća proda za dva miliona maraka. Najzainteresovaniji kupac "Kozare" i dalje je kompanija "Cepter". Imovina dubičke fabrike prvobitno je bila procijenjena na 11.000.000 maraka. Stečaj u DIP "Kozari" pokrenut je 2008. godine, a ukupna dugovanja preduzeća dostigla su 15.900.000 maraka.

Vrijednost imovine manja za milion KMSkupština povjerilaca Drvno-industrijskog preduzeća (DIP) "Kozara" iz Kozarske Dubice donijela je odluku da vrijednost imovine preduzeća umanji za milion maraka.

Povjerioci su na sjednici u ponedjeljak za 30. decembar zakazali sedmu licitaciju za prodaju imovine ove dubičke firme.

Stečajni upravnik u DIP "Kozari" Dušan Kovačević rekao je da je Skupština povjerilaca jednoglasno odlučila da se cjelokupna imovina preduzeća proda za dva miliona maraka.

- Najzainteresovaniji kupac "Kozare" i dalje je kompanija "Cepter" - rekao je Kovačević i dodao da je imovina dubičke fabrike prvobitno bila procijenjena na 11.000.000 maraka.

Stečaj u DIP "Kozari" pokrenut je 2008. godine, a ukupna dugovanja preduzeća dostigla su 15.900.000 maraka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik