Air Serbia uvodi svakodnevne letove za Ljubljanu

Bez autora
Dec 11 2013

Avio-kompanija Air Serbia, srpski nacionalni avioprevoznik juče je uvela svoju redovnu direktnu liniju za Ljubljanu, glavni grad Slovenije. U cilju obeležavanja prvog redovnog leta kompanije Air Serbia do Međunarodnog aerodroma "Jože Pučnik" još od 2010. godine, na ovoj liniji leteo je avion Airbus A319.Ljubljana, koja ima oko 260.000 stanovnika, je administrativni, kulturni i ekonomski centar zemlje. Okružena prekrasnim alpskim pejzažima, Ljubljana je i idealna destinacija za turiste, nudi lak pristup obližnjim terenima za golf i nebrojenim kulturnim događajima.

Air Serbia uvodi svakodnevne letove za LjubljanuAvio-kompanija Air Serbia, srpski nacionalni avioprevoznik, juče je uvela svoju redovnu direktnu liniju za Ljubljanu, glavni grad Slovenije.

U cilju obeležavanja prvog redovnog leta kompanije Air Serbia do Međunarodnog aerodroma "Jože Pučnik" još od 2010. godine, na ovoj liniji leteo je avion Airbus A319.

Ljubljana, koja ima oko 260.000 stanovnika, je administrativni, kulturni i ekonomski centar zemlje. Okružena prekrasnim alpskim pejzažima, Ljubljana je i idealna destinacija za turiste, nudi lak pristup obližnjim terenima za golf i nebrojenim kulturnim događajima.

Direktna linija za Ljubljanu nudi odlične veze preko matičnog aerodroma kompanije Air Serbia u Beogradu do brojnih evropskih destinacija, uključujući Stokholm, Rim, Beč, Kopenhagen, Brisel, Dizeldorf, Prag, Štutgart, Bukurešt, Cirih, Milano i Berlin.

Sa oduševljenjem najavljujemo dodavanje Ljubljane mreži destinacija prema kojima leti Air Serbia, jer će ovaj potez doneti značajne koristi našim putnicima, kao i privredama Srbije i Slovenije. Mi verujemo da ova linija nosi veliki potencijal za protok turista između ove dve zemlje, ali sada i poslovni ljudi i oni koji putuju u slobodno vreme mogu da iskoriste ove pogodne svakodnevne letove. Još je važnije što ova nova linija obezbeđuje dvosmernu vezu preko Beograda između Ljubljane, centralne Europe i ključnih destinacija širom sveta, izjavio je Dane Kondić, generalni direktor kompanije Air Serbia.

Interesovanje za novom linijom za Ljubljanu bilo je veliko i zabeležen je veliki broj rezervacija za direktan let, ali i za presedanja, kada gosti kompanije Air Serbia putuju dalje sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla".

Na liniji od Beograda do Ljubljane leteće avion ATR72, iako će mnogi putnici koji presedaju imati prilike da od Beograda do drugih destinacija putuju avionom A319.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik