APR: Objavljeni finansijski izveštaji za 2012. godinu

Bez autora
Apr 18 2013

Agencija za privredne registre Republike Srbije (APR) saopštila je da su, nakon završetka preliminarne obrade, objavljeni podaci iz redovnih godišnjih finansijskih izveštaja za 2012. godinu za privredna društva, preduzetnike i druga pravna lica.Individualni podaci iz registrovanih redovnih godišnjih finansijskih izveštaja za navedene grupe pravnih lica dostupni su na internet stranici APR-a, u odeljku Finansijski izveštaji i bonitet, link - Objavljivanje finansijskih izveštaja.

APR objavio finansijske izveštaje za 2012. godinuAgencija za privredne registre Republike Srbije (APR) saopštila je da su, nakon završetka preliminarne obrade, objavljeni podaci iz redovnih godišnjih finansijskih izveštaja za 2012. godinu za privredna društva, preduzetnike i druga pravna lica.

Individualni podaci iz registrovanih redovnih godišnjih finansijskih izveštaja za navedene grupe pravnih lica dostupni su na internet stranici APR-a, u odeljku Finansijski izveštaji i bonitet, link - Objavljivanje finansijskih izveštaja.

Pretraga se obavlja unošenjem matičnog broja određenog pravnog lica.

Informacije o početku pružanja usluga iz tih izveštaja biće naknadno objavljene, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik