Balkan Biznis Forum 2020, putovanje ka postizanju održivog uspeha u kompanijama

Bez autora
Sep 02 2020

Balkan Biznis Forum će 15.oktobra u Kombank Dvorani ponovo okupiti vodeće svetske eksperte, mislioce i lidere iz oblasti biznisa. Ovu regionalno značajnu poslovnu konferenciju ove godine svečano otvara danski ambasador u Srbiji.

Događaj koji je već tradiconalno posećen od strane SEO, direktora, lidera, eksperata, top menadžmenta i svih donosioca odluka iz oblasti razvoja poslovanja, konsultovanja, ljudskih resursa, marketinga i prodaje i ove godine pruža nov, inspirativan pogled na vođenje organizacije i upravljanje promenama u ovim neizvesnim vremenima.

Tema ovogodišnjeg foruma - "Putovanje ka postizanju održivog uspeha u kompanijama" je savršeno uklopiva u sadašnji trenutak, a o njoj će pričati svetski priznati eksperti Lusi Adams i Dr Isak Šeps, koji su na osnovu svog iskustva u poslednjih 30 godina sa razlogom prepoznati kao najbolji.

Lusi Adams je ekspert za upravljanje organizacionim promenama u kompleksnim organizacijama, izvršni direktor HR Disruptive, direktorka Bi-bi-si-ja, jedne od najslavnijih britanskih institucija i autorka knjige "The HR Change Toolkit" Amazonovog bestselera br. 1 u kategoriji ljudskih resursa.

Adams će predstaviti različite alate i tehnike za upravljanje razvojem, kulturom, organizacionim promenama, produktivošću, lojalnošću i talentima zaposlenih.

Doktor Isak Šeps je predsednik centralnog odbora za MSS, Instituta za standarde Izraela, član izvršnog odbora Karlsberg grupe, nosilac ordena časti Kraljevine Danske za izuzetan doprinos u promociji danskih proizvoda u inostranstvu i ekspert za standarde kvaliteta koji je učestovao u kreiranju porodice standarda ISO 9000.

Šeps će u okviru svoje radionice upoznati učesnike sa jedinstvenim procesima i primenljivim rešenjima za ostvarenje održivog uspeha u kompanijama.

Značaj ovih tema, stučnost govornika i kvalitet konferencije prepoznale su i partnerski podržale uspešne kompanije i institucije, među kojima se ističu Hemofarm, Nespreso, Mivela, Karlsberg i Ambasada Kraljevine Danske.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik