BAT snizio cene cigareta od 5 do 10 dinara

Bez autora
Feb 13 2012

Kompanija British American Tobacco (BAT) iz Vranja saopštila je danas da je snizila maloprodajne cene cigareta “Viceroy” za pet dinara i “Lucky Strike” za deset dinara po paklici, a novi cenovnik važi od danas. Meko pakovanje “Viceroy Full” od danas košta 95 dinara, cena tvrdog pakovanja je 100 dinara, a “Viceroy Ćarcoal 100's” prodaje se po 110 dinara.Nova cena cigareta “Lucky Strike” iznosi 130 dinara, “Lucky Strike 100s” - 140 dinara, a “Lucky Strike Click&Roll” - 150 dinara.

BAT snizio cene cigareta od 5 do 10 dinaraKompanija British American Tobacco (BAT) iz Vranja saopštila je danas da je snizila maloprodajne cene cigareta “Viceroy” za pet dinara i “Lucky Strike” za deset dinara po paklici, a novi cenovnik važi od danas.

U saopštenju komapnije je navedeno da meko pakovanje “Viceroy Full” od danas košta 95 dinara, cena tvrdog pakovanja je 100 dinara, a “Viceroy Ćarcoal 100's” prodaje se po 110 dinara. Nova cena cigareta “Lucky Strike” iznosi 130 dinara, “Lucky Strike 100s” - 140 dinara, a “Lucky Strike Click&Roll” - 150 dinara.

Direktor korporativnih i regulatornih poslova BAT-a Srđan Lazović je istakao da korekcija pojedinih maloprodajnih cena je rezultat neophodnosti prilagođavanja dinamičnim uslovima na tržištu i obezbeđivanja konkurentne tržišne pozicije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik