Danska aviokompanija uvela letove Beograd-Kopenhagen

Bez autora
Mar 29 2010

Danska aviokompanija Cimber sterling (www.cimber.com) uspostaviće od danas letove između Beograda i Kopenhagena. Avioni danskog avioprevoznika će na toj liniji leteti dva puta nedeljno - ponedeljkom i petkom tokom ove letnje sezone.Sletanje na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu je u 19.15, a povratak u Kopenhagen u 19.45. Najavljeno je i da će u periodu od 5. jula do 16. avgusta uvesti i dodatni let ponedeljkom, sa polaskom u 13.15 iz Kopenhagena, a u 16.00 iz Beograda...

Danska aviokompanija uvela letove Beograd-KopenhagenDanska aviokompanija uvela letove Beograd-KopenhagenDanska aviokompanija Cimber sterling (www.cimber.com) uspostaviće od danas letove između Beograda i Kopenhagena.

Prema podacima beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" (www.beg.aero), avioni danskog avioprevoznika će na toj liniji leteti dva puta nedeljno - ponedeljkom i petkom tokom ove letnje sezone.

Sletanje na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu je u 19.15, a povratak u Kopenhagen u 19.45. Najavljeno je i da će u periodu od 5. jula do 16. avgusta uvesti i dodatni let ponedeljkom, sa polaskom u 13.15 iz Kopenhagena, a u 16.00 iz Beograda. Na liniji između glavnih gradova Srbije i Danske Cimber sterling koristiće avion nove generacije "boing 737" serije 700.

Redovan saobraćaj sa beogradskog aerodroma trenutno ove letnje sezone, koja traje od 28. marta do 30. oktobra, prema podacima sa aerodromskog sajta obavljaće 29 aviokompanija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik