Deonica od Batajnice do obilaznice oko Beograda biće završena do maja

Bez autora
Feb 26 2012

Ministar za infrastrukturu i energetiku u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić najavio je da će deonica obilaznice oko Beograda, od Batajnice do Kružnog puta, biti završena do maja. Radovi na obilaznici odlično napreduju, a Grad Beograd i resorno ministarstvo ravnopravno učestvuju u realizaciji tog veoma značajnog projekta.Kada je reč o radovima na drugim delovima Koridora 10, za sve nedostajuće delove Koridora 10 kroz Srbiju raspisani su tenderi.

Deonica od Batajnice do obilaznice oko Beograda biće završena do majaMinistar za infrastrukturu i energetiku u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić najavio je da će deonica obilaznice oko Beograda, od Batajnice do Kružnog puta, biti završena do maja.

Radovi na obilaznici odlično napreduju, a Grad Beograd i resorno ministarstvo ravnopravno učestvuju u realizaciji tog veoma značajnog projekta.

Kada je reč o radovima na drugim delovima Koridora 10, za sve nedostajuće delove Koridora 10 kroz Srbiju raspisani su tenderi. Ova godina će biti udarna za nastavak izgradnje tog koridora i očekuje se završetak još približno 130 kilometara autoputa, istakao je Mrkonjić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik