Dinamika radova na Koridoru 11 iznad svih očekivanja

Bez autora
Oct 14 2013

Ministar građevinarstva i urbanizma u Vladi Republike Srbije Velimir Ilić i ambasador Azerbejdžana u Srbiji Eldar Hasanov obišli su danas trasu na Koridoru 11, od sela Dići do Takova, koju gradi azerbejdžanska firma “AzVirt”.Ilić je tom prilikom istakao da je u Dićima pušten u saobraćaj vijadukt na Ibarskoj magistrali u dužini od 1.200 metara, koji premošćava budući autoput Beograd – južni Jadran. Ministar je izuzetno zadovoljan dinamikom radova na Koridoru 11, čija realizacija teče iznad svih očekivanja.

Dinamika radova na Koridoru 11 iznad svih očekivanjaMinistar građevinarstva i urbanizma u Vladi Republike Srbije Velimir Ilić i ambasador Azerbejdžana u Srbiji Eldar Hasanov obišli su danas trasu na Koridoru 11, od sela Dići do Takova, koju gradi azerbejdžanska firma “AzVirt”.

Ilić je tom prilikom istakao da je u Dićima pušten u saobraćaj vijadukt na Ibarskoj magistrali u dužini od 1.200 metara, koji premošćava budući autoput Beograd – južni Jadran.

Ministar je naglasio da je izuzetno zadovoljan dinamikom radova na Koridoru 11, čija realizacija teče iznad svih očekivanja.

On je napomenuo da je ovo najveći projekat u jugoistočnoj Evropi koji se trenutno radi i gde su izvođači radova veoma odgovorni, pri čemu nema nikakvih zastoja u radu.

Ilić je izrazio nadu da će autoput od Ljiga do Preljine, u dužini od 50 kilometara, biti i završen i pre 16. avgusta 2016. godine, što je krajnji rok.

Hasanov i Ilić su danas posetili i radni kamp azerbejdžanske kompanije “AzVirt”, u mestu Takovo, kao i deonice autoputa Koridor 11 Takovo i Šarani.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik