Dinar i dalje pada

Bez autora
Mar 30 2010

Prema saopštenju Narodne banke Srbije, dinar će u sredu oslabiti prema evru za 0,02 posto i zvanični srednji kurs će biti 99,7604 dinara za evro.Za jedan evro u sredu, 31. marta, biće potrebno izdvojiti oko dve pare više nego što je bilo potrebno u petak i tokom vikenda kada je zvanični srednji kurs bio 99,6592 dinara za evro. NBS je od početka godine prodala ukupno 621,5 miliona evra na međubankarskom deviznom tržištu kako bi podstakla promet i obezbedila nesmetano funkcionisanje deviznog tržišta.

Dinar i dalje padaPrema saopštenju Narodne banke Srbije, dinar će u sredu oslabiti prema evru za 0,02 posto i zvanični srednji kurs će biti 99,7604 dinara za evro.

Za jedan evro u sredu, 31. marta, biće potrebno izdvojiti oko dve pare više nego što je bilo potrebno u petak i tokom vikenda kada je zvanični srednji kurs bio 99,6592 dinara za evro.

NBS je od početka godine prodala ukupno 621,5 miliona evra na međubankarskom deviznom tržištu kako bi podstakla promet i obezbedila nesmetano funkcionisanje deviznog tržišta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik