Dinar i sutra nastavlja da jača

Bez autora
Dec 16 2010

Dinar će i sutra, sedmi dan za redom, nastaviti da jača prema evru i to za 0,48 posto ili za oko 49 para, tako da će zvanični srednji kurs iznositi 104,3355 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.Za proteklih sedam dana srednji kurs domaće valute ojačao je za oko tri dinara prema evru. NBS je ove nedelje tri puta kupila devize na međubankarskom deviznom tržištu, u ukupnom iznosu od 50 miliona evra, uz još 10 miliona evra, kupljenih u avgustu, što je ukupno 60 miliona evra, a prethodno, poslednji put je kupovala 2008. godine.

Dinar i sutra nastavlja da jačaDinar će i sutra, sedmi dan za redom, nastaviti da jača prema evru i to za 0,48 posto ili za oko 49 para, tako da će zvanični srednji kurs iznositi 104,3355 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Za proteklih sedam dana srednji kurs domaće valute ojačao je za oko tri dinara prema evru.

NBS je ove nedelje tri puta kupila devize na međubankarskom deviznom tržištu, u ukupnom iznosu od 50 miliona evra, uz još 10 miliona evra, kupljenih u avgustu, što je ukupno 60 miliona evra, a prethodno, poslednji put je kupovala 2008. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik