Direkcija za robne rezerve otkupljuje 59.500 tona merkantilne pšenice

Bez autora
Jul 16 2013

Vlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici odluku da Republička direkcija za robne rezerve otkupi 59.500 tona merkantilne pšenice roda 2013. godine po ceni od 20 dinara po kilogramu, u koju je uračunat i PDV.Republička direkcija za robne rezerve će plaćanje kupljene merkantilne pšenice obaviti u roku od 15 dana nakon dostavljanja kompletne dokumentacije.

Direkcija za robne rezerve otkupljuje 59.500 tona merkantilne pšeniceVlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici odluku da Republička direkcija za robne rezerve otkupi 59.500 tona merkantilne pšenice roda 2013. godine po ceni od 20 dinara po kilogramu, u koju je uračunat i PDV.

Republička direkcija za robne rezerve će plaćanje kupljene merkantilne pšenice obaviti u roku od 15 dana nakon dostavljanja kompletne dokumentacije.

Minimalna količina merkantilne pšenice koja će biti kupljena od fizičkih lica – nosilaca komercijalnih poljoprivrednih porodičnih gazdinstava i zemljoradničkih zadruga iznosi pet tona, a maksimalna 50 tona.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik