Do jula 2014. zakon o platnim razredima

Bez autora
Nov 19 2013

Do jula naredne godine biće donet zakon o platnim razredima, koji će definisati odnos zarada u zavisnosti od stepena obrazovanja, dogovoreno je na sastanku ministra finansija Lazara Krstića sa predstavnicima svih reprezentativnih sindikata prosvete.Takođe, otpremnine za 2013. godinu planirane su u budžetu za 2014. godinu, kada će biti i isplaćene, kao i otpremnine za 2014. godinu, saopštili su Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije i Granski sindikat Nezavisnost, nakon sastanka.

Do jula 2014. zakon o platnim razredimaZakon o platnim razredima, kojim će se definisati odnos zarada u zavisnosti od stepena obrazovanja, biće donet do jula 2014. godine, dogovoreno na sastanku ministra finansija Lazara Krstića sa sindikatima prosvete.

Do jula naredne godine biće donet zakon o platnim razredima, koji će definisati odnos zarada u zavisnosti od stepena obrazovanja, dogovoreno je na sastanku ministra finansija Lazara Krstića sa predstavnicima svih reprezentativnih sindikata prosvete.

Takođe, otpremnine za 2013. godinu planirane su u budžetu za 2014. godinu, kada će biti i isplaćene, kao i otpremnine za 2014. godinu, saopštili su Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije i Granski sindikat Nezavisnost, nakon sastanka.

Sindikati su tražili uvećanje naknade za razredno starešinstvo sa četiri na sedam odsto, isplatu Božićnih nagrada, ukidanje Uredbe o vezivanju rasta zarada u javnom sektoru sa penzijama, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik