Država vam plaća stručnjake: Podela inovacionih vaučera, vrednih do 800.000 dinara

Bez autora
Oct 30 2019

Fond za inovacionu delatnost raspisao je danas novi poziv za dodelu inovacionih vaučera mikro, malim i srednjim preduzećima u Srbiji u vrednosti do 800.000 dinara za dobijanje usluga javnih naučnoistraživačkih organizacija kako bi rešili tehnički ili tehnološki problem na koji nailaze u svom poslovanju.Ukupna vrednost vaučera koji će biti podeljeni je 48 miliona dinara, a poziv će biti otvoren do utroška tog novca iz republičkog budžeta. Inovacionim vaučerom se pokriva 80 odsto ukupnih troškova usluga, tu nije uključen porez na dodatu vrednost, a jednom podnosiocu prijave mogu biti odobrena najviše dva inovaciona vaučera u maksimalnom iznosu od 1,2 miliona dinara.

Država vam plaća stručnjake: Podela inovacionih vaučera, vrednih do 800.000 dinaraFond za inovacionu delatnost raspisao je danas novi poziv za dodelu inovacionih vaučera mikro, malim i srednjim preduzećima u Srbiji u vrednosti do 800.000 dinara za dobijanje usluga javnih naučnoistraživačkih organizacija kako bi rešili tehnički ili tehnološki problem na koji nailaze u svom poslovanju.

Ukupna vrednost vaučera koji će biti podeljeni je 48 miliona dinara, a poziv će biti otvoren do utroška tog novca iz republičkog budžeta.

Inovacionim vaučerom se pokriva 80 odsto ukupnih troškova usluga, tu nije uključen porez na dodatu vrednost (PDV), a jednom podnosiocu prijave mogu biti odobrena najviše dva inovaciona vaučera u maksimalnom iznosu od 1,2 miliona dinara.

Inovacioni vaučer se može iskoristiti u roku od šest meseci od dana potpisivanja ugovora.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik