Er Srbija: Traže se piloti

Bez autora
Aug 19 2013

OGLAS za zapošljavanje pilota u kompaniji “Er Srbija”, nasledniku “Jat ervejza”, objavljen je na najprestižnijem sajtu za zapošljavanje letačkog osoblja “Flajtglobal džobs”, napisao je u nedelju specijalizovani vazduhoplovni portal “Tangosi.rs”.Iako je anoniman, jasno da je u pitanju oglas “Etihad ervejza” namenjen budućoj “Er Srbiji” i, po svemu sudeći, nije oglas za posao već prikupljanje pilotskih biografija radi “Etihadove” procene ponude na srpskom tržištu. Kako je navedeno u oglasu, buduća avio-kompanija u Srbiji traži kapetane, kopilote na “erbasu A319” (320), kao i na avionu ATR.

Er Srbija: Traže se pilotiOglas za zapošljavanje pilota u kompaniji “Er Srbija”, nasledniku “Jat ervejza”, objavljen je na najprestižnijem sajtu za zapošljavanje letačkog osoblja “Flajtglobal džobs”, napisao je u nedelju specijalizovani vazduhoplovni portal “Tangosi.rs”.

Iako je anoniman, jasno da je u pitanju oglas “Etihad ervejza” namenjen budućoj “Er Srbiji” i, po svemu sudeći, nije oglas za posao već prikupljanje pilotskih biografija radi “Etihadove” procene ponude na srpskom tržištu.

Kako je navedeno u oglasu, buduća avio-kompanija u Srbiji traži kapetane, kopilote na “erbasu A319” (320), kao i na avionu ATR.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik