Formiran Nacionalni savet za privredni oporavak

Bez autora
Sep 03 2012

Vlada Srbije obrazovala je Nacionalni savet za privredni oporavak, kojim će predsedavati premijer Ivica Dačić. Savet će analizirati stanje u privredi Srbije i pripremiti predlog mera za privredni oporavak zemlje i podsticanje privrednog razvoja. Savet ima tri potpredsednika i 21 člana među kojima su istaknuti privrednici, bankari i ekonomisti.Vlada Srbije je na sednici obrazovala i Nacionalni agrarni savet koji treba da analizira stanje u poljoprivredi, poljoprivrednoj proizvodnji i na tržištu poljoprivrednih proizvoda i pripremi mere za unapređenje poljoprivrede Srbije.

Formiran Nacionalni savet za privredni oporavakVlada Srbije obrazovala je Nacionalni savet za privredni oporavak, kojim će predsedavati premijer Ivica Dačić.

Kako je saopšteno, Savet će analizirati stanje u privredi Srbije i pripremiti predlog mera za privredni oporavak zemlje i podsticanje privrednog razvoja.

Savet ima tri potpredsednika i 21 člana među kojima su istaknuti privrednici, bankari i ekonomisti.

Vlada Srbije je na sednici obrazovala i Nacionalni agrarni savet koji treba da analizira stanje u poljoprivredi, poljoprivrednoj proizvodnji i na tržištu poljoprivrednih proizvoda i pripremi mere za unapređenje poljoprivrede Srbije, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik