Gotova letnja sezona na Kopaoniku

Bez autora
Oct 01 2020

Posle 107 dana rada, letnja sezona u planinskom centru Kopaonik završava se u nedelju, 4. oktobra.

Kako kažu u Skijalištima Srbije, za nešto više od tri meseca rada ostvarili su izuzetne poslovne rezultate, a oboren je i rekord posećenosti od kada postoje letnji sadržaji na Kopaoniku. Od 18. juna, kad je planinski centar ovog leta počeo sa radom ostvaren je promet za 2,7 puta veći od prošlogodišnjeg.

Najposećeniji dan na Kopaoniku zabeležen je 2. avgusta kada je letnje sadržaje koristilo više od 4.300 turista, a potpuno obezbeđena i sigurna destinacija sa poštovanjem svih preporučenih mera predostrožnosti doprinela je tome da najlepša srpska planina, ovog leta bude jedna od najposećenijih turističkih destinacija.

Skijališta Srbije intenziviraju pripreme za zimsku sezonu, tokom koje će skijaše i bordere obradovati novim sadržajima. Tri nove staze samo su neke od novina koje su pripremljene na Kopaoniku, kao i da se ubrzano radi na izgradnji gondole Brzeće-Mali Karaman.


Ocenite tekst
Komentari
  • Sasa

    Oct 06 2020
    Krece jesenja sezona, iznajmicu vece porodicno vozilo u UniRent-u i obici cu sa porodicom Drinu,Taru,Zlatibor i Kopaonik nadam se da ce nas vreme posluziti i da nece biti kise.
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik