Hrvatska "Adrija vings" uskoro leti za Niš

Bez autora
Mar 29 2010

Hrvatska aviokompanija "Adrija vings" trebalo bi početkom maja da počne da leti između Rijeke i Niša. Hrvatska aviokompanija "Adrija vings" na liniji Niš-Rijeka letela bi tri puta nedeljno. Iz Rijeke postoje letovi za Keln, Štutgart, Hanover, Berlin, kao i za pojedina odredišta u Skandinaviji. "Adrija vings" će biti treća aviokompanija koja će u letnjem redu letenja obavljati saobraćaj sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki". Crnogorska aviokompanija "Montenegroerlajnz" i italijanska "Vind džet" povećali su broj letova iz Niša u letnjem redu letenja.

Hrvatska "Adrija vings" uskoro leti za NišHrvatska aviokompanija "Adrija vings" trebalo bi početkom maja da počne da leti između Rijeke i Niša, izjavio je u Nišu direktor riječkog aerodroma Mladen Pasarić.

Pasarić je novinarima rekao da bi hrvatska aviokompanija "Adrija vings" na liniji Niš-Rijeka letela tri puta nedeljno.

Iz Rijeke postoje letovi za Keln, Štutgart, Hanover, Berlin, kao i za pojedina odredišta u Skandinaviji, rekao je direktor riječkog aerodroma, koji je u Nišu boravio na sajmu turizma.

"Adrija vings" će biti treća aviokompanija koja će u letnjem redu letenja obavljati saobraćaj sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki".

Kako je agenciji Beta rečeno na tom aerodromu, crnogorska aviokompanija "Montenegroerlajnz" i italijanska "Vind džet" povećali su broj letova iz Niša u letnjem redu letenja.

Italijanska niskotarifna aviokompanija "Vind džet" će za Forli kod Bolonje leteti dva puta sedmično - ponedeljkom i petkom.

Crnogorski "Montenegroerlajnz" će letove na liniji Niš-Podgorica obavljati svakog dana.

"Vind džet" je do sada sa niškog aerodroma leteo jednom sedmično za Forli, dok je Montenegroerlajnz imao šest letova sedmično.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik