Ističe rok za registraciju poljoprivrednih gazdinstava

Bez autora
Mar 25 2013

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je poljoprivrednim gazdinstvima u Srbiji ostalo još sedam dana do isteka zakonskog roka do kojeg mogu da se registruju ili obnove registraciju kako bi ostvarili prava na sve podsticaje u poljoprivredi i ruralnom razvoju.Upis novih gazdinstava definisan je novim Zakonom o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju. Ministarstvo u saopštenju dodaje da neće biti pomeranja roka za obnovu registracije.

Ističe rok za registraciju poljoprivrednih gazdinstavaMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je poljoprivrednim gazdinstvima u Srbiji ostalo još sedam dana do isteka zakonskog roka do kojeg mogu da se registruju ili obnove registraciju kako bi ostvarili prava na sve podsticaje u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

U saopštenju se podseća na to da je upis novih gazdinstava definisan novim Zakonom o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju, i dodaje da neće biti pomeranja roka za obnovu registracije.

Upis gazdinstava počeo je 25. februara i završava se u nedelju, 31. marta. Sva poljoprivredna gazdinstva do tada treba da se registruju ili obnove registraciju, jer jedino na taj način mogu da ostvare pravo na sve podsticaje u poljoprivredi.

Upis u registar poljoprivrednih gazdinstava obavlja se preko lokalnih filijala Uprave za trezor.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik