Jat: Jeftine karte i u martu

Bez autora
Mar 18 2013

Jat Airways je pripremio još jednu akciju prodaje aviokarata po najpovoljnijim cenama, tako da će u periodu od 19. marta do 3. aprila 2013. godine putnici imati priliku da kupuju karte za veliki broj letova i da ih iskoriste za putovanja od 21. marta do 20. juna.U ovom periodu povratno putovanje iz Beograda u Podgoricu, Tivat, Skoplje i Split moći će da se realizuje za samo 99 evra. Karte po cenama koje se kreću već od 109 evra važiće za putovanja do Beča, Sarajeva, Dubrovnika i Pule.

Jat: Jeftine karte i u martuJat Airways je pripremio još jednu akciju prodaje aviokarata po najpovoljnijim cenama, tako da će u periodu od 19. marta do 3. aprila 2013. godine putnici imati priliku da kupuju karte za veliki broj letova i da ih iskoriste za putovanja od 21. marta do 20. juna.

U ovom periodu povratno putovanje iz Beograda u Podgoricu, Tivat, Skoplje i Split moći će da se realizuje za samo 99 evra. Karte po cenama koje se kreću već od 109 evra važiće za putovanja do Beča, Sarajeva, Dubrovnika i Pule. Po ceni od 119 evra putnici će moći da putuju u Solun i Štutgart, a za 139 evra u Diseldorf. Za 149 evra imaće priliku da kupuju povratne karte za Atinu, Istanbul, Rim i Kopenhagen, za 159 evra za Brisel, Milano, Stokholm i Geteborg, za 169 evra za Berlin i Frankfurt, za 179 evra za Amsterdam i Cirih, a 199 evra koštaće povratna karta za London i Pariz. Karte iz Beograda do Moskve i nazad i dalje moći će da se nabave za 239 evra.

Putovanja Jatom iz Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja prema destinacijama u Evropi i nazad moći će da se ostvare po cenama koje će se kretati od 219 evra.

Ove cene važiće takođe za povratne karte na pravcima iz navedenih gradova za Beograd.

U cene su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte.

Iz akcije su izuzeti pojedini dani u dolasku iz Evrope i povratku prema Evropi u periodu oko Uskrsa, krajem marta i početkom maja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik