Jat ponovo leti ka hrvatskom primorju

Bez autora
Feb 26 2012

Split, Pula i Dubrovnik biće nove destinacije prema kojima će Jat Airways leteti u ovogodišnjoj letnjoj sezoni. Red letenja je utvrđen i putnici već sada mogu da planiraju letovanje na hrvatskom primorju, bez razmišljanja kako će da stignu do odredišta. Ovog leta Jat će leteti za Split prvi put posle 1991. godine. Saobraćaj će se obavljati od 2. jula do 27. septembra, svakog ponedeljka i četvrtka.Putnici će karte moći da nabave po cenama koje se kreću od 79 evra za jedan pravac, odnosno od 112 evra za povratno putovanje.

Jat se ponovo leti ka hrvatskom primorjuSplit, Pula i Dubrovnik biće nove destinacije prema kojima će Jat Airways leteti u ovogodišnjoj letnjoj sezoni.

Red letenja je utvrđen i putnici već sada mogu da planiraju letovanje na hrvatskom primorju, bez razmišljanja kako će da stignu do odredišta.

Ovog leta Jat će leteti za Split prvi put posle 1991. godine. Saobraćaj će se obavljati od 2. jula do 27. septembra, svakog ponedeljka i četvrtka. Putnici će karte moći da nabave po cenama koje se kreću od 79 evra za jedan pravac, odnosno od 112 evra za povratno putovanje.

Letovi za Pulu obavljaće se utorkom i subotom, u periodu od 16. juna do 15. septembra. Cena karte iznosi od 79 evra za jedan pravac i od 111 evra za povratno putovanje.

Za Dubrovnik Jat će leteti od 15. juna do 28. septembra, svake srede, petka i nedelje. Karte mogu da nabave po cenama koje se kreću već od 74 evra za jedan pravac, odnosno od 103 evra za povratno putovanje.

U cene karata uključene su sve takse osim usluge izdavanja karte.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik