Javni poziv za izgradnju "Moravskog koridora"

Bez autora
Aug 05 2019

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture raspisalo je javni poziv za izbor strateškog partnera na realizaciji izgradnje infrastrukturnog koridora deonice auto-puta Pojate-Preljina – "Moravskog koridora".Predviđeno je da budući auto-put, čija je dužina 112 kilometara a širina 30 metara, imaće ukupno 139 objekata od toga 84 mosta, 26 nadvožnjaka i tri podvožnjaka, kao i 10 denivelisanih raskrsnica - petlji. Resorno ministarstvo traži strateškog partnera za izradu projekata za građevinsku dozvolu, izvođenje i izvedenog objekta, kao i izvođenje radova na izgradnji ove deonice auto-puta.

Javni poziv za izgradnju "Moravskog koridora"Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture raspisalo je javni poziv za izbor strateškog partnera na realizaciji izgradnje infrastrukturnog koridora deonice auto-puta Pojate-Preljina – "Moravskog koridora".

Predviđeno je da budući auto-put, čija je dužina 112 kilometara a širina 30 metara, imaće ukupno 139 objekata od toga 84 mosta, 26 nadvožnjaka i tri podvožnjaka, kao i 10 denivelisanih raskrsnica - petlji.

Resorno ministarstvo traži strateškog partnera za izradu projekata za građevinsku dozvolu, izvođenje i izvedenog objekta, kao i izvođenje radova na izgradnji ove deonice auto-puta.

Pravo učešća imaju domaća i strana pravna lica a i konzorcijumi pravnih lica, a uslov je da podnosilac prijave ima obrt finansijskih sredstava u 2016., 2017. i 2018. godini od minimum milijardu evra.

Dodatni uslov je da podnosilac obezbedi Pismo o namerama od međunarodnih finansijskih institucija, banaka, ili drugih izvora finansiranja za finansiranje projekta "Moravski koridor" u iznosu od najmanje 400 miliona evra.

Rok za podnošenje prijava je 21 dan, a otvaranje prijava zakazano je za 27. avgust.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik