Jeftinije od Beograda do Bara

Bez autora
Apr 12 2010

Železnice Srbije uvele su "Promo" ponude koje omogućavaju jeftinije putovanje vozom od Beograda do Bara. Nova ponuda objedinjuje kartu i rezervaciju sedišta, postelje ili ležaja i omogućava jeftinije putovanje čak i u odnosu na redovne cene karata, koje su od 1. aprila snižene za 20 odsto.Osim "Kušet promo" ponude, koja je važila samo u vozovima na relaciji Subotica - Bar, srpske železnice uvele su "Promo" i "WL promo" ponudu za putovanje iz Beograda. "Kušet promo" ponuda obuhvata kartu i rezervaciju ležaja.

Jeftinije od Beograda do BaraŽeleznice Srbije uvele su "Promo" ponude koje omogućavaju jeftinije putovanje vozom od Beograda do Bara, saopšteno je danas iz tog javnog preduzeća.

Nova ponuda objedinjuje kartu i rezervaciju sedišta, postelje ili ležaja i omogućava jeftinije putovanje čak i u odnosu na redovne cene karata, koje su od 1. aprila snižene za 20 odsto.

Osim "Kušet promo" ponude, koja je važila samo u vozovima na relaciji Subotica - Bar, srpske železnice uvele su "Promo" i "WL promo" ponudu za putovanje iz Beograda. "Kušet promo" ponuda obuhvata kartu i rezervaciju ležaja.

Po "Promo" ponudi, karta sa rezervacijom sedišta od Beograda do Bara košta 18 evra, dok je redovna vozna cena sa rezervacijom 24 evra.

Putnicima je na raspolaganju po 60 karata u dva dnevna voza, koji iz Beograda polaze za Bar u 10:10 časova i 13:10 časova.

Za putovanje na relaciji Beograd - Bar po ovoj ponudi treba izdvojiti 20 evra, a putnicima su na raspolaganju 54 mesta u vozu koji iz Beograda kreće za Bar u 22:10 časova.

Cena putovanja od Subotice do Bara je 25 evra a putnici, u vozu koji iz Subotice za Bar polazi u 18:36 sati, imaju u ponudi 54 mesta.

Karta sa rezervacijom postelje po "WL Promo" ponudi, za putovanje iz Beograda u 22:10 časova, košta 25 evra u "turist kabini" i 35 evra u "dubl kabini", a putnicima je ponuđeno 60 mesta.

oji saobraća u 21:08 časova na relaciji Novi Sad - Bar ima 30 mesta po "WL promo" ponudi. Karta za ležajem u "turist kabini" košta 30, a u "dubl kabini" 40 evra.

To su cene za putovanje u jednom pravcu, dok se za povratne karate iznos udvostručuje.

Do početka letnje sezone, karte po "Promo" ponudi prodavaće se u pretprodaji, odnosno dva meseca pre putovanja, kao i na sam dan putovanja, a tokom sezone vozne karte će moći da se kupe samo u pretprodaji, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik