Kompanija za plaćanje preko interneta PayPal uskoro u Srbiji

Bez autora
Apr 08 2013

Kompanija za plaćanje preko interneta PayPal počeće ove godine da radi i u Srbiji. To je mnogo brže nego što se očekivalo. Procene su bile da će se to dogoditi do kraja godine, ali to će biti mnogo ranije.Predstavnci kompanije PayPal sami će najaviti kada tačno dolaze u Srbiju. To je velika stvar za građane Srbije, ali i šansa za privredu da iskoristi sve mogućnosti elektronskog poslovanja i trgovine preko interneta.

Kompanija za plaćanje preko interneta PayPal uskoro u SrbijiKompanija za plaćanje preko interneta PayPal počeće ove godine da radi i u Srbiji, najavio je ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić u intervjuu agenciji Beta.

To je mnogo brže nego što se očekivalo. Procene su bile da će se to dogoditi do kraja godine, ali to će biti mnogo ranije, rekao je Ljajić.

Prema njegovim rečima, predstavnci kompanije PayPal sami će najaviti kada tačno dolaze u Srbiju. To je velika stvar za građane Srbije, ali i šansa za privredu da iskoristi sve mogućnosti elektronskog poslovanja i trgovine preko interneta, zakljućio je on.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik