Kredit za refinansiranje u Piraeus banci

Bez autora
May 17 2010

Piraeus banka je od danas uvrstila u svoju ponudu novi kredit za refinansiranje svih proizvoda drugih banaka i lizing kuća. Osim refinansiranja postojećih zaduženja, tim kreditom omogućeno je i podizanje dodatnog keša koji se odobrava na zahtev klijenta.Krediti za refinansiranje imaju rok otplate do 84 meseca i mogu biti indeksirani u dinarima i evrima. Krediti indeksirani u evrima se odobravaju u iznosu od 250 do 15.000 evra, po kamatnoj stopi od 16 odsto za klijente sa tekućim računom u Piraeus banci, odnosno od 18 odsto za korisnike bez tekućeg računa u toj banci.

Kredit za refinansiranje u Piraeus banciPiraeus banka saopštila je da je od danas uvrstila u svoju ponudu novi kredit za refinansiranje svih proizvoda drugih banaka i lizing kuća.

Osim refinansiranja postojećih zaduženja, tim kreditom omogućeno je i podizanje dodatnog keša koji se odobrava na zahtev klijenta, navodi se u saopštenju.

Krediti za refinansiranje imaju rok otplate do 84 meseca i mogu biti indeksirani u dinarima i evrima.

Krediti indeksirani u evrima se odobravaju u iznosu od 250 do 15.000 evra, po kamatnoj stopi od 16 odsto za klijente sa tekućim računom u Piraeus banci, odnosno od 18 odsto za korisnike bez tekućeg računa u toj banci.

Za refinansiranje duga u domaćoj valuti, u iznosu od 20.000 do 1.500.000 dinara, važi kamatna stopa od 18,5 odsto, odnosno od 21 odsto za klijente, bez tekućeg računa. Ove pozajmice se odobravaju bez učešća ili položenog depozita.

Svi klijenti, koji podnesu zahtev za kredite za refinansiranje do septembra imaju i dodatnu pogodnost u vidu puštanja kredita u tečaj bez naplate provizije, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik