Let Beograd - Stokholm

Bez autora
Mar 18 2010

Norveška diskontna aviokompanija "Norvidžan er šatl" odlučila je da od 1. maja uvede letove između Beograda i Stokholma. Tokom ove godine će biti nastavljena velika ulaganja u infrastrukturu i tehnologiju na beogradskom aerodromu.Biće proširena tranzitna zona, na koju putnici nailaze kada prođu pasošku kontrolu i najavio kupovinu novih "avio-mostova". Od 19. decembra, kada su ukinute vize, zabeleženo je povećanje broja putnika u zemlje koje su potpisnice šengenskog sporazuma, za između 15 i 20 odsto.

Let Beograd - StokholmNorveška diskontna aviokompanija "Norvidžan er šatl" odlučila je da od 1. maja uvede letove između Beograda i Stokholma, izjavio je danas direktor beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla" Velimir Radosavljević.

Radosavljević je u izjavi Radio-televiziji Srbije najavio da će i tokom ove godine biti nastavljena velika ulaganja u infrastrukturu i tehnologiju na beogradskom aerodromu.

On je saopštio da će biti proširena tranzitna zona, na koju putnici nailaze kada prođu pasošku kontrolu i najavio kupovinu novih "avio-mostova".

Direktor aerodroma je rekao da je od 19. decembra, kada su ukinute vize, zabeleženo povećanje broja putnika u zemlje koje su potpisnice šengenskog sporazuma, za između 15 i 20 odsto.

Posle Nove godine povećan je broj putnika za Italiju (Rim i Milano), a "spektakularno" za Austriju, istakao je Radosavljević, dodajući da je u februaru bilo za 50 odsto više putnika za Beč nego prošle godine.

U isto vreme broj putnika za pojedine zemlje, kao što su Rusija i Velika Britanija, ostao je isti, a smanjen je broj odlazaka za Crnu Goru.

U martu je za između osam i 10 odsto povećan broj putnika u odnosu na isti mesec lane, rekao je on, izrazivši očekivanje da će već u aprilu to povećanje biti dvocifreno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik