Letovi za London za 57 evra

Bez autora
Mar 18 2010

Kompanija "Britiš ervejz" je danas najavila da će, u okviru promotivene ponude za relaciju Beograd-London, prodavati karte u jednom pravcu po ceni od 57 evra, odnosno 114 evra za povratnu kartu.Ponuda važi samo za karte rezervisane i kupljene do 28. marta i odnosi se na ona putovanja čiji su polasci do 31. decembra 2010. godine. Takse i doplate nisu uključene u cenu karte, a broj mesta obuhvaćen ponudom je ograničen.

Letovi za London za 57 evraKompanija "Britiš ervejz" je danas najavila da će, u okviru promotivene ponude za relaciju Beograd-London, prodavati karte u jednom pravcu po ceni od 57 evra, odnosno 114 evra za povratnu kartu.

Ponuda važi samo za karte rezervisane i kupljene do 28. marta i odnosi se na ona putovanja čiji su polasci do 31. decembra 2010. godine, saopštila je ta kompanija.

Takse i doplate nisu uključene u cenu karte, a broj mesta obuhvaćen ponudom je ograničen.

London spada među najpopularnije destinacije za putnike "Britiš ervejza" iz Srbije, a koristi se i za nastavak putovanja ka nekoj od destinacija ove kompanije širom sveta, navedeno je u saopštenju.

Karte se mogu rezervisati i kupiti u predstavništvu "Britiš ervejza" u Beogradu, na telefon 011/3281-303, putem sajta www.ba.com ili u turističkim agencijama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik